İngiltere Üniversiteleri Resmi Başvuru Merkezi
Vize servisimiz, İngiltere'deki eğitiminiz için öğrenci vizenizi güvence altına almanızda yardımcı olacaktır

Öğrenci Vize Servisi

Tüm vize danışmanlarımız OISC’e (Göçmenlik İşlemleri Temsilciliği Ofisi) kayıtlıdır. Alanında deneyimli olan vize danışmanlarımız son dönem göçmenlik mevzuatları, kuralları ve yönetmelikleri hakkında kapsamlı bilgiye sahiplerdir. Study in UK olarak vize danışmanlarımız ile birlikte Türk öğrencilerin İngiliz vizesi kabulü için öneri ve destek sağlıyoruz.

Uzmanlık alanımız:

  • İngiltere’ye giriş için Tier 4 (G)/ (Child) öğrenci vizesi
  •  İngiltere’de Tier 4 (G)/ (Child) öğrenci vizesi uzatma
  • Öğrenci Ziyaretçisi Vizesi

Aile, iş, EEA national’ın aile, yerleşme ve İngiliz vatandaşlığı vize işlemleri için de danışmanlık sağlanmaktadır.

Vize Başvuru İşlemleri

İngiliz vize başvurunuzu verimli şekilde tamamlamak ve olumlu sonuçlanmasını sağlamak için göçmenlik meseleniz birkaç ana aşamada ele alınır.

  1. Ücretsiz ilk danışmanlık hizmeti
  2. Destekleyici belgeler için listeleme
  3. UKVI’a yapacağınız online başvurunun tamamlanması ve teslimi
  4.  Belgelerinizi bir İngiliz vize merkezine gönderilmesi için randevu alma
  5. Sizin adınıza İngiliz vizesi ve göçmenliğiyle iletişim

İngiltere Öğrenci Vizesi Tipleri

Öğrenci Vizesi Tipleri Kimler başvurabilir?
Tier 4 (Child) 4-17 yaşları arasındaki öğrencilerden İngiltere’de eğitim almak isteyenler başvurabilir. 4-15 yaş aralığındaki öğrencilerin bağımsız ücretli bir eğitim kurumunda okuyor olmalıları gereklidir.
Standard Visitor İngiltere’de 6 ay eğitim alacak ve 17 yaşın altında olanlar başvurabilir. Bu vize türü ile Tier 4 (Child) vizesine geçiş yapılamaz. Ayrıca Tier 4 (Child) vizesine başvurmak isteyenlerin kendi ülkesinden başvurması gerekmektedir.
Tier 4 (General)

Bir kurs tarafından kabul edilmiş ve 16 yaş üstündeki öğrenciler bu vizeye başvurabilirler.

Short Term Study Kısa dönem bir kursa katılacaklar bu vizeye başvurabilirler. 18 yaşın üstündekiler bu vize sayesinde İngiltere’ye giriş yapabilirler. En fazla 11 aylık bir İngilizce dil kursuna, en fazla 6 aylık bir kursa veya yine en fazla 6 ay sürecek bir lisans araştırmasına katılabilmek için bu vizeye ihtiyaç duyarlar.

İngiltere Vizeniz İçin Başvurun

Başvurunuza başlamak ister misiniz? Hemen ücretsiz danışmanlık randevunuzu ayarlayın.

RANDEVU AL